Cukrář.cz

Reklama



GASTRO HRADEC Vitana cup 2017 / -1.

08.04.2017 | Autor: Jiří V. Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

1. místo PETROVÁ Barbora,SŠGHL Bzenec, C/C1
Putovní pohár GASTRO Hradec 2017 (absolutní vítěz s největším počtem bodů)

Dvě a dvě by měly být čtyři, ale v odlišném úhlu pohledu dojdeme k výslednici 22, tedy když zmíněné dvojky nesečteme a napíšeme je vedle sebe. Ano, už ve znamení dvaadvaceti ročníků se tentokrát, a stále na stejném  místě, konala největší gastronomická soutěž České republiky. Ta po kdysi slibně rozjíždějícím se počátku, slušně vyrovnané střední hře jejího letopočtu, následném určitém poklesu atraktivnosti svého obsahu, se  již opět týčí ve své standardní výšině, která jí oprávněně náleží.
Takže 22. ročník už v jarním termínu letošního roku za přítomnosti 218 aktérů  se představil v architektonickém salónu republiky, jak je HRADEC KRÁLOVÉ přezdíván, ve dvou hlavních oborových soutěžích kuchařského a cukrařského řemesla,  včetně přidružených gastro skupin.

Dokonalé rozbití banku se povedlo bzenecké odchovankyni Barboře PETROVÉ, která nejenže si vydobila první místo v cukrářském vyhodnocení ve své juniorské kategorii, ale zvítězila i v celkovém klasifikaci bez rozdílu profesí, kdy hodnotící součet 96.6 bodů byl vrcholovým ziskemí 22. ročníku Gastrohradce a tím i titul šampiona pro rok 2017.


Soutěžní cukrářská tabule Barbory Petrové


2. místo POULOVÁ Anna, SŠGAK, Žďár n. Sázavou C/C1




3. místo VOJÁČKOVÁ Zdenka, SOŠK Litovel

Foto: Lukáš URBAN

- pokračování -

 


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.