Cukrář.cz

Reklama



Berlínské velikonoční vejce

22.03.2017 | Autor: Martin Braun | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Berlínské vejce 60 ks

2400 g koblihového těsta
1200 g Fruchti Top třešeň

Vaječný likér – Krémová náplň
300 g KSK
1000 g vody
80 g D pasty - vaječný likér
vaječný likér
Uvedené příměsi vzájemně promícháme

Dekorace
Cukr moučka

Příprava
Koblihové těsto bez odležení (1200 g ) hned zpracováváme do tvaru vejce. Necháme nakynout po dobu 15 minut. Vejce tlakem vytvarujeme a necháme déle odležet. Po době ¾ kynutí necháme 10 minut odležet. Poté smažíme při teplotě 175 °C po dobu 7 minut bez poklice. Po vychladnutí výrobek rozkrojíme a naplníme Fruchti Top třešní a vaječno-likérovou náplní.
Speciální suroviny uvedené v receptuře, nakoupíte u firmy Fiala–Praha s.r.o. a pobočkách


Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.