Reklama |
Tvorba Pajerského koláče
Kynuté těsto: 25 dkg tuku (1/2 másla, 1/2 Hera), 15 dkg cukru, 4 žloutky (bílky upotřebíme do tvarohové náplně), utřeme a přidáme 1 kg mouky (1/2 hladké, 1/2 pologrubé, sůl, kvásek z 0,25 l mléka a 5 dkg kvasnic.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 14. října 2024
svátek slaví Agáta, zítra Tereza Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |