Cukrář.cz

Reklama



Láska jdoucí přes cukrařinu

06.04.2016 | Autor: Martin Lesák | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Je známý starý poznatek, že se nakupuje pohledem. Přítažlivý obal je poloviční zárukou úspěšnosti. Pomineme-li chuť, u některých spíše orgán mlsnosti, musíme počítat s dalším lidským smyslem, který může zvýšit prodejní úspěch a tím je čich. Tvrzení, že láska prochází žaludkem, je ověřené a právě nyní vědci prokázali, že určité vůně v optimálním složení mohou mít příznivý vliv na sexuální žádostivost.
Je  pozoruhodné, že právě cukrářské zboží se může na tomto životně existenčním pudu významně podílet.
Milé čtenářky, pokud jste si vyhlédly partnera takzvaně k nakousnutí, a on pořád né a né, nastražte na něj následující past.
Upečte výrazně aromatický ovocný koláč či koblihu a zapracujte dovnitř trochu orientálního koření tak, aby tvořilo pouze pozadí chuťového vjemu. Toto pečivo lásky nabídněte svému partnerovi s tím, že do jeho blízkosti umístíte levandule tak, aby  jejich vůni mohl intenzivně  vdechovat, či sama použijte  levandulovou voňavku. Právě tato kombinace vůní vzbuzuje  v mužích zvýšenou vášeň.
Chceteli se sama stát milostným lákadlem, zhotovte si pokrm skládající se ze směsi čokolády, vanilky, kokosu a medu. Poměr složení je individuální a musíte jej tak dlouho kombinovat, až sama pocítíte podle svého instinktu, že jste trefila optimum.
Tento pokrm pak ve vás vyvolá zvýšení metabolismu a tím i sexuální přítažlivost. Pokud se vaše snažení nemine cílem, udělejte svým výrobkům propagaci a obchodní úspěch máte zaručen, a své poznatky nám sdělte.
Nejzajímavější postřehy rádi uveřejníme.


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.