Cukrář.cz

Reklama



CESK přivezl do Brna malý SIGEP / -3.

24.02.2016 | Autor: Jiří V. Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d




Jestliže volba názvu série těchto článků zní, že CESK přivezl malý SIGEP do Brna, tak proto, že se sice jednalo o miniaturu největšího cukrářského veletrhu světa na ploše brněnského výstaviště, ale obraz přiblížení byl ve své výseči opravdu věrnou kopií svého originálu. Tak jako v předchozích článcích, co se týče zmrzlinových strojů, tak i v ukázce zmrzlinových vitrín, jsme se mohli sice virtuálně, ale v hodnověrné podobě přenést do riminské výstavní fiery.

 

Když Itálie, tak se vším všudy! Technikům se díky naprasklé dřevěné podlážce povedlo návštěvníkům přiblížit jednu z dominat toskánské Itálie, šikmou věž v Pizze, kterou svou polohou na poslední chvíli dovezená vitrína věrohodně představovala. Na pravém snímku (obrázky je možné klikem zvětšit) je už panoramatická otáčivá vitrína v optimální poloze a v  plné dortové výzbroji a přítažlivosti. Tento druh vitríny, který je rovněž v prodejní kompetenci společnosti CESK a.s., pojme do svých útrob celkem 30 dortů o průměru 26 cm, které lze rozmístit na odstupňovaná poschodí s možnosti nastavení teploty +5 až - 18 °C.

 

Nejenom zmrzlinovými stroji Frigomat živ je CESK. Nýbrž širokou škálou vybavení pro restaurace, cukrárny, kavárny, kanceláře i domácnosti v podobě výčepní techniky, kávovarů, nápojové techniky, zařízením na výrobu čokolády, evidenčními systémy, postmixy, sodobary, různými díly a navíc všeho co prodává, tak i servisuje.
Vše leží na bedrech ředitele společnosti CESK a. s. Michala Černého a jeho kolektivu. Od tolikrát zmiňovaného krále cukrářských veletrhů SIGEPU neplynul ani den a skupina se již nalézala v Bratislavě na další předváděcí akci veletrhu Incheba. Pak následoval běžný ruch v domácím prostředí v Brně - Maloměřicích a opět hromadné přemisťování výstavních exponátů do prostor brněnských veletrhů. Není pak divu, že mladý šéf únavou někdy skoro usínal i ve stoje.

 - konec -


Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.