Cukrář.cz

Reklama



CESK přivezl do Brna malý SIGEP /- 1.

21.02.2016 | Autor: Jiří V. Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

CESK a.s. výhradní dovozce zmrzlinových strojů FRIGOMAT pro ČR a SK zakotvil po své italské misi na cukrářském veletrhu SIGEP, na domácí půdě v Brně na potravinářském veletrhu Salima. To co měli možnost si prohlédnout italští, případně další zahraniční návštěvníci v  přímořském Rimini, tak doslovně jako přes kopírák bylo ke spatření domácímu publiku v Brně v provedení zmrzlinářských strojů značky FRIGOMAT. 
To, že CESK využívá v plné důslednosti svého akčního obchodního potenciálu svědčí skutečnost, že téměř to, co bylo v plném rozsahu  ke spatření na riminské fieře, bylo k mání v jedné z nejrozsáhlejších expozic společnosti CESK a.s. i v Brně.
Tedy potud přímá paralala s italským veletržním rájem, jehož prostory zaplnily statisícihlavé davy, kdežto v Brně, mám-li se podržet biblického přirovnání, bychom nanejvýš našli Adama a Evu, co se divácké účasti týče.

Zmrzlinový třípákový stroj typu COLOR s možností postranní dekorace v podobě barevných proužků. Na tomto stroji dosáhneme výtoče šesti druhů zmrzliny v systému 1+1+ mix včetně zmíněné dekorace každého druhu vytočené zmrzliny. Tento stroj má kapacitu i mimo svůj tradiční obor coby výrobníku zmrzliny, ale je možné s ním provádět rovněž produkci sorbeta, granity, točeného jogurtu, mousse  a další řady výrobků vyznačující se vysokým obsahem zašlehaného vzduchu.

Zmrzlinový třípákový stroj typového označení KLAB vyrábí 2 druhy + MIX, včetně dalších vedlejších produktů jako typ Color. Snadným způsobem se nastavuje ideální hustota směsi, která má konstantní hodnotu během výrobního procesu.
Stroje jsou vybaveny nerezovými zásobníky o obsahu 2x 12 litrů. Míchadla válců mají neomezenou životnost a mění se pouze plastové lopatky.

Zmrzlinové výrobníky typu KISS představují stolní stroje na točenou zmrzlinu. Vyznačují se jako předchozí druhy další možnosti přídavné produkce. Pracují prostřednictvím dvou na sobě nezávislých jednotkách, řízených samostatnými motory. Tímto lze docílit odlišné produkce v každé jednotce, aniž by se v jedné z nich měnily nastavené hodnoty. Je možné pracovat i pouze v jedné z nich. Prostřednictvím digitálního systému lze kontrolovat jednotlivé operace během výrobního procesu.



Výrobník  a zároveň prodejní vitrína je ukryta pod výrobním kódem Gx4, případně s jiným numerickým označením. Působnost tohoto zařízení spočívá v tom, že výrobní zařízení zajistí zhotovení produktu a zároveň i jejího uchování a slouží zároveň i pro její přímý výdej. Charisma tohoto stroje spočívá v jeho kosmické vizáží typu „létajícího talíře“, a rovněž v tom, že zákazník přímo vidí způsob samotné zmrzlinové tvorby. Výhodou tohoto zmrzlinového UFA je lehká ovladatelnost jak v přepravě, tak i v samotné výrobě.

Bližší podrobnosti na www.cesk.cz

 - pokračování -


Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.