Cukrář.cz

Reklama



Špičkoví cukráři: již koncem října 2015 v Miláně na HOST

31.07.2015 | Autor: Martin Kolouch | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d


Dvě světová mistrovství, pořádaná FIP "Cake Designers World Championship" a "The World Trophy of Pastry, Ice Cream and Chocolate" se uskuteční v rámci veletrhu HOST Milan 2015 (23.10. - 27.10.). Očekává se účast 32 týmů z celého světa. Akce představí nejnovějšími trendy v oboru v podání špičkových profesionálů. Včetně takových, jakými jsou Lisa Mansour, Kristina Rado, Girolamo Brescia a další.

Současně vytvoří FIP v rámci veletrhu HOST samostatnou galerii uměleckého cukrářství.

Veletrh HOST je mezinárodně respektovanou akcí, kde výrobci pravidelně pořádají celosvětové nebo evropské premiéry svých nových zařízení. Seznámit se zde můžete s nejaktuálnějšími výrobky ze všech oblastí zájmu každého cukráře: káva a její příprava; zmrzlina a stroje na její výrobu, uskladnění a prezentaci; stroje a zařízení pro cukrárny (od výrobníků šlehačky po hnětače, pece atd.); chladící technika; prodejní nábytek a mnoho dalšího. Nebude samozřejmě chybět ani profesionální velkokuchyňská/gastro technika.
I v době internetu a přesyceného trhu přináší účast na akci skutečně evropského formátu, jako je tato, velký užitek. Osobní kontakt s výrobky a stroji, s jejich výrobci a konstruktéry. Ochutnávky. Velké množství inspirace. Možnost vidět obrovské množství výrobků se špičkovým designem. Kontakty s výrobci zařízení, která z mnoha důvodů nejsou a nebudou v nabídce tuzemských prodejců.

Návštěva veletrhu HOST je letos ještě atraktivnější díky možnosti spojit ji s prohlídkou Všeobecné světové výstavy EXPO 2015 Milano - ta se koná v areálu, který přímo navazuje na výstaviště.
Pokud Vás tématika výstavy zajímá, počítejte nad čas strávený na soutěžích pro návštěvu veletrhu nejméně s jedním celým dnem navíc. A pro EXPO si vyhraďte také přinejmenším jeden den


Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.