Cukrář.cz

Reklama



Burisonové hrudky

12.12.2002 | Autor: Libuše Bažantová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d


INGREDIENCE
100 g ztuženého pokrmového tuku
150 g mléčné čokolády
3 lžíce malcaa
1 sáček burisonů slazených nebo neslazených

POSTUP PŘÍPRAVY
Tuk a čokoládu rozehřejeme a umícháme na kašičku. Přidáme malcao a opět promícháme. Pak vmícháme tolik burisonů, aby je čokoládová kaše slepovala. Na oplatky tvoříme lžičkou hrudky a necháme je zaschnout. Podáváme v papírových košíčkách bez oplatky.

Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.