Cukrář.cz

Reklama



Křížaly s čokoládovou polevou

12.12.2002 | Autor: Libuše Bažantová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
100 g křížal z jablek
100 g křížal ze švestek
100 g křížal z hrušek
100 g čokolády na vaření
2 lžíce másla
1 lžíce cukru
1 vanilkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY
Na čtyři špejle vedle sebe střídavě napícháme kontrastně barevné kousky, například v pořadí: hruška, švestka, jablko atd. Čokoládovou polevu připravíme tak, že vložíme do hrnce na dílky nalámanou čokoládu na vaření, máslo, moučkový a vanilkový cukr. Necháme za stálého míchání pomalu roztavit ve vodní lázni. Ovocné špízy vyrovnáme na dezertní talířky a polijeme horkou čokoládovou polevou. Dáme odležet na chladné místo, dokud poleva neztuhne. Podáváme jako netradiční zákusek.


Dnes je úterý úterý 5. března 2024
svátek slaví Kazimír, zítra Miroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.