Cukrář.cz

Reklama



SIGEP - Pozvánka pro cukráře a pekaře

03.01.2008 | Autor: Jan Voda | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 

29. MEZINÁRODNÍ  VELETRH  VYBAVENÍ, PRODUKTŮ  A  NOVINEK  ITALSKÝCH
A  EVROPSKÝCH  CUKRÁŘSTVÍ,  PEKAŘSTVÍ  A  ZMRZLINÁŘSTVÍ

SIGEP 2008

Firma CS GOSTOL TRADING s.r.o. ve spolupráci s cestovní kanceláří ALINEA si Vás dovolují pozvat na tématický zájezd pro odborníky do RIMINI na největší evropskou přehlídku tradičních výrobců zmrzliny, cukrovinek a pekařských výrobků, včetně obalové techniky a dekoračního umění.
Nomenklatura veletrhu:
cukrářské a potravinářské výrobky-stroje pro výrobu a balení cukrovinek-balení pro distribuci-stroje a vybavení pro zmrzlinářství a pekařství-zařízení a příslušenství pro výrobu sladkého pečiva a chleba-suroviny,ingredience a polotovary pro cukrářství a pekařství, pro výrobu zmrzliny, kornoutů a oplatků-vnitřní vybavení všech druhů provozoven-chladící pulty a boxy-stříbrné a skleněné nádobí-dekorace.

 



Mimořádné veletržní akce:
Světový pohár ve výrobě zmrzliny, Světový pohár výroby cukrovinek, SIGEP Bread Cup


26. - 29. ledna 2008
Program zájezdu:

26.1. - Odjezd ze severní Moravy v 05.00 hod.(další nástupní místa dle dohody po trase Ostrava-Olomouc-Brno-Bratislava), cesta nonstop přes Rakousko do Itálie se zastávkami   v motorestech,  pozdě večer (kolem 22.00 hod.) příjezd do RIMINI, ubytování v  hotelu,  nocleh.
27.1.  - Celodenní prohlídka veletrhu, návrat autokarem do hotelu, večeře,  nocleh.
28.1.  - Dopolední  návštěva veletrhu (pro zájemce celodenní prohlídka), odpoledne procházka s průvodcem po centru Rimini,  návštěva specializované prodejny pro pekaře a cukráře firmy Fugar. Po večeři odjezd do ČR, noční přejezd.
29.1. - Během dopoledne návrat do nástupních míst.

Cena zájezdu 6 900 Kč  (zájezd se uskuteční při minimálním počtu 26 osob)
Cena zájezdu zahrnuje dopravu autokarem (v případě menšího počtu mikrobusem),   2 noclehy se snídaní v ***hotelu v Rimini ve 2lůžkových pokojích se sprchou a WC, 2 večeře, zajištění vstupenky na veletrh,  kompletní cestovní pojištění u pojišťovny UNIQA a.s. zahrnující úrazové pojištění, pojištění léčebných výloh v zahraničí, pojištění odpovědnosti  za  škody občana na zdraví a na věcech, zavazadla a náklady související se zrušením cesty z důvodu nemoci, zákonné pojištění cestovní kanceláře proti úpadku, průvodce CK  ALINEA.


Informace a  přihlášky (uzávěrka 20. 12. 2007, informujte se o volných místech i po uzávěrce) telefonicky,  faxem, mailem
ve firmě CS GOSTOL TRADING  s.r.o. u  slečny Martiny Řihákové
tel./fax 545 216 142,         cs.gostol@quick.cz
informace na www.svetpeceni.cz

Cenu zájezdu lze zahrnout do nákladů firmy na základě faktury, kterou  vystaví  CK  ALINEA.


Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.