Cukrář.cz

Reklama



SIGEP – ZMRZLINA SVĚTOVÉ ÚROVNĚ

28.12.2007 | Autor: Jan Voda | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 

V tomto oboru veletrh světové úrovně.
Lednové setkání naplněné soutěžemi, kulturou, technikami a oceněními.

Originální iniciativa – zmrzlina versus násilí
Rimini Fiera 26.-30. ledna 2008
www.sigep.it

Rimini – SIGEP je beze vší pochybnosti světově nejvýznamnější veletrh v oblasti zmrzliny a jejího uměleckého ztvárnění. Už po třicet let se sem sjíždí profesionálové z tohoto oboru a veletrh se tak stává opravdovou podívanou. Vedle výstavního sektoru zde probíhá bohatý doprovodný program mimořádné kvality s mezinárodní účastí, kde jsou zúčastněny také různé školy a je možno porovnávat různé techniky.
Jako například soutěž s mezinárodní účastí, organizovaná asociací SIGA, s názvem „Chuť roku“ (v roce 2008 zaměřená na příchuť kávy).

ZMRZLINOVÝ SVĚTOVÝ POHÁR (Hala C3)
Od 27. do 29. ledna budou na světovém poháru soutěžit týmy z Evropy, Latinské Ameriky, Asie a USA, který pořádá Rimini Fiera ve spolupráci s Cogel-Fipe Confcommercio. Třetí edice mezinárodní soutěže bude probíhat v nové úpravě a s větším publikem. Týmy budou vytvářet sochy ze zmrzliny a také z cukru. Je zde poznat velká soutěživost mezi profesionály, kteří chtějí získat titul, který v minulé edici vyhrál italský tým. Významným sponsorem tohoto ročníku je Banca Monte De’ Paschi di Siena.

COMUNICANDO: CENA ZA NEJLEPŠÍ REKLAMNÍ KAMPAŇ V ODBORNÝCH ČASOPISECH V ROCE 2007 V SEKTORU ZMRZLINY A CUKRÁŘSTVÍ.
V úterý 29. ledna 2008 SIGEP přivítá druhou edici tohoto ocenění. Cena je sponzorována časopisem PuntoIt. Soutěžit se bude v pěti kategoriích: výrobky, suroviny a polotovary, strojní zařízení a náčiní, vybavení, příslušenství, dekorace a výzdoba vitrín a pultů, obalové techniky a doplňky, služby a ostatní. Je připraveno šest cen.

NOVĚ VYDANÁ PUBLIKACE OD FRANCO CESARE PUGLIESI
Per non far squagliare il business je název knihy, která se zabývá obchodními technikami v oboru zmrzlinářství a cukrářství a presentace proběhne 26. ledna od 15,30 do 16,30 v Hale C3.

VENETO LEADER KONFERENCE S NÁZVEM „NOVÉ HRANICE VE VÝROBĚ ZMRZLINY A FINANČNÍ NÁSTROJE KE ZMEZINÁRODNĚNÍ OBCHODU SE ZMRZLINOU“.
K získání představy a informací o tom jak vytvořit nové způsoby podnikání v sektoru zmrzliny a nejzajímavější  oblasti v současnosti. Veneto Leader (Agentura pro mezinárodní spolupráci) organizuje sérii symposií při veletrhu SIGEP. První událost je plánovaná na sobotu 26. ledna od 14,30 (Diotallevi Room 2). U kulatého stolu se bude probírat téma „Nákupní centra – nové kombinace nákupu, zábavní služby. Nové hranice pro zmrzlinu.“ Událost je organizovaná společností Sisterna Gelato a SIGEPem.
V pondělí 28.ledna od 15 hod v Diotallevi Room 2 bude probíhat událost s názvem „Finanční nástroje ke zmezinárodnění obchodu se zmrzlinou“. Výroba zmrzliny je jedním z významných obchodních sektorů uznávaných ve světě a to díky iniciativám italských podnikatelů , kteří se rozhodli rozšířit obchodní aktivity i do zahraničí. V této době banky, proexportní záruční společnosti, leasingové a finanční konsultační firmy nabízí služby a produkty přizpůsobené druhu obchodování. Tato konference chce presentovat nejnovější finanční postupy pro podporu mezinárodních projektů. Toto vše bude organizováno společností Sisterno Gelato (Veneto Leader) a SIGEPem.

TRADIČNÍ ZMRZLINA VERSUS NÁSILÍ
„Ať nezmrznou naše úsměvy. Místní komunity a školy pro dětské blaho a posílení sociální odpovědnosti společností“ je název projektu od BuonLavoro CNA ve spolupráci s Oborem sociální podpory, úřadů místní správy. V pondělí 28. ledna v 15 hodin v Ravezzi Room bude probíhat workshop nazvaný „Lekce ve sladkostech – zmrzlina rozumí zvyklostem po celém světě“, který je adresovaný společnostem zúčastněným na veletrhu SIGEP. Událost si dává za cíl vytvářet podniky s tradiční zmrzlinou jako možnost spolupráce na rozšiřování positivních poselství ve prospěch dětí, zlepšení komunikace mezi dospělými a dětmi na neformální úrovni a s pedagogickým cílem tuto společnou komunikaci upevnit.

Pro další informace :
Ing. Jan Voda ICS
Zastoupení veletrhu SIGEP pro ČR a SR
Wolkerova 9, 160 00 Praha 6
Tel. +420 224312163
Fax: +420 224312164
e.mail: j.voda@ics-prague.cz
www.ics-prague.cz


Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.