Cukrář.cz

Reklama



Téma "toffee-karamel"


toffee-karamel
Od:

09.10.2011 7:27:34.
id: 8260.


Zkousela jsem delat toffee -( hrnek krystaloveho cukru & hrnek masla),ale nejak se nedari.oddeluje se mi ten karamel od masla.Ma se pridat lzice vody,ale nekteri rikaji pridat hned na zacatku a nekteri radi pridat lzici vody az pozdeji.Take nevim presne jak dlouho varit cukr s vodou.mate nejakou radu pro me v cem je chyba,ze se oddeluje karamelova hmota od masla?

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 4. října 2024
svátek slaví František, zítra Eliška

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.