Cukrář.cz

Reklama



Téma "krém pod marcipán"


krém pod marcipán
Od: Marta

27.04.2011 8:21:42.
id: 8048.


Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jaký používáte krém pro potahové hmoty na dort, koukal jsem na videa ze zahraničí od profíků, a tam měli takový lehký, ale zaroveň pevný bílý krém, který krásně v chladu ztuhnul a byl krásně hladký. Nevíta náhodou co to je za krém? nemáte s tim někdo skušenost, samozdřejmě, jestli někdo používá nějaký jiný a je taky super, tak budu ráda za recept.
moc díky za odpovědi...

odpovědět

Nadpis: Re: krém pod marcipán
Od: Petr

Vloženo: 28.05.2011 20:54:17.
ID: 8104.


Jo jo, chemie dělá divy.
Nejlepší je vyšlehat máslo 1 kg s moučkovým cukrem 300gr.Tento krém, se domnívám, je fajn pod cukrové hmoty na svat. dorty.

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: krém pod marcipán
Od: Hav

Vloženo: 31.05.2011 13:59:49.
ID: 8112.


A máte to vyzkoušené? Připadá mi to příliš máslové, máslo má dost vody a hmota pak může snáze vlhnout.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle neděle 13. října 2024
svátek slaví Renáta, zítra Agáta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.