Reklama
|
Téma "Cukráři? "
|
Cukráři?
Od: Johny
|
17.04.2011 21:27:18.
id: 8031.
|
|
Prosím pěkně, mám malý dotaz? Co se musí v této malinkaté zemičce ještě stát, aby se konečně zlepšili pracovní podmínky pro cukráře? To se tu neustále všichni plácáme po zádech, jak jsme výborní gastronomové, ale pracovní podmínky pro cukráře se rok od roku shoršují a mnoho talentovaných cukrářů je nuceno od řemesla odejít, aby se vůbec uživili. Prosím neberte tento dotaz jako nějaké fňukání, opravdu se vás všech ptám na radu kudy z toho všeho ven. Celé ty roky jsem neustále doufal, že se podaří něco změnit, ale nepodařilo se a proto se obracím o radu k vám všem!
Děkuji Johny
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Cukráři?
Od:
|
Vloženo: 18.04.2011 20:06:18.
ID: 8033.
|
|
Vidím to bledě,dokud nezatočíme s cukrářema,kteří pečou načerno,na veřejných stránkách se domlouvají za kolik prodat kilo cukroví-zaručeně z domácích vajíček a čerstvého polského másla z mrazáku.Tak u našeho cechu můžou zůstat jen lidé,kteří práci milují.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Cukráři?
Od: Petr
|
Vloženo: 28.05.2011 20:57:47.
ID: 8105.
|
|
Když si necháme všichni v gastronomii všechno líbit, tak se nikdy nic nezmění. P.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Cukráři?
Od:
|
Vloženo: 30.05.2011 21:29:01.
ID: 8111.
|
|
Máte snad řešení?V každém větším městě se vyučí 30 dětí,někdy i dvě třídy a uplatnění v oboru najdou tak asi pět děti.Ostatní hledají rekvalifikaci a pečou na černo.Ktomu se přidají babky,které bez ohlášení pečou doma v kuchyni,opět načerno.A úřady mlčí a mlčí.Kdo ohlásí živnost,tak se dočká pouze boje s větrnými mlýny.Pořád dokola a dokola.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Cukráři?
Od: Jitka
|
Vloženo: 31.05.2011 18:10:04.
ID: 8113.
|
|
Jednoznačně na černo. Když se nahlásíte, vědí kam maj jít. Když ne, tak jsou úředníci líní někoho hledat
odpovědět
|
| | | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|