Cukrář.cz

Reklama



Téma "kokosky - stavnatost?"


kokosky - stavnatost?
Od: lenca

04.09.2010 19:18:14.
id: 7666.


Potřebovala bych radu, je spoustu receptů na kokosky a hlavn mne desí rozličnost ve stupních pečení - nekdo je peče na 200, jiný na 150 a další na 125 st-ůpnů. Celkem ty rozdíly fakt nechápu
Chci se však zeptat jak docílit toho, aby kokoska byla opravdu měkká a stavnatá - mnohdy jsou to jen vysusené kokosové koule. co s tím , nevíte nekdo jak na to?

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí pondělí 14. října 2024
svátek slaví Agáta, zítra Tereza

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.