Cukrář.cz

Reklama



Téma "Rada- těsto"


Rada- těsto
Od: Lenca

22.06.2009 16:26:55.
id: 6571.


Ráda peču, ale stává se mi, že těsto je mokré. Když ho upeču je super, ale už druhý den se z nej vylučuje taková cukrová voda a těsto je celé promáčené. Nevíte co dělám špatně? Vyzkoušela jsem recept na bezé, ale i obycejný korpus z mouky, oleje, vajec a mléka. Stále se mi máčí. Nevím co s tím.

odpovědět

Nadpis: Re: Rada- těsto
Od: Johny

Vloženo: 22.06.2009 21:49:28.
ID: 6574.


Zdravím Lenčo,

to co tady popisujete, to vůbec neznám. Domnívám se, že korpus není dostatečně propečený, pokud je dobře propečený, pak se z něho žádná cukrová voda nemůže uvolňovat, protože veškerá voda je v korpusu vázána.

Johny

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: Rada- těsto
Od: Majka

Vloženo: 29.06.2009 8:20:38.
ID: 6601.


taky neznám a taky se domnívám,že je těsto málo propečené

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí pondělí 14. října 2024
svátek slaví Agáta, zítra Tereza

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.