Cukrář.cz

Reklama



Téma "marcipánová miminka"


marcipánová miminka
Od: Jarek

07.04.2009 19:55:22.
id: 6220.


dobrý den na internetu i na těchto stránkýách sem narazil na fotky marcipánových miminek , byly krásný a tak sem chtěl poprosit jestli nevíte jak se dělají , jestli ručně a nebo nějakou formičkou a potom dotvarovávají , díky za odpověd .

odpovědět

Nadpis: Re: marcipánová miminka
Od: Macek II

Vloženo: 13.05.2009 22:53:15.
ID: 6420.


Jarku,
ty miminka jsou dělaná ručně a to nejjednodušší stojí na naše peníze kolem 5.500Kč chtěla jsem si je nechat poslat od známe (amerika) a přešla mě chuť když jsem se dozvěděla cenu. Ale jsou fantastické že? Ten kdo umí postavičky tak pro toho to není asi problém ale já jsem na postavičky levá tak jen tiše závidím těm kdo to umí

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: marcipánová miminka
Od: Jarek

Vloženo: 14.05.2009 10:53:32.
ID: 6423.


opravdu jsou fantastické , nevíte náhodou jestli jsou dělané z jednoho kusu a nebo z více dílů? já sem ted dostal tip od jedné moc hodné paní cukrářky , že by ta formička šla udělat z moduritu , že si prý mám koupit miminko jaké chcu a potom to do toho moduritu tlačit , nechat vyschnout a vymačkávat . zkusím to a dám vědět jestli se aspon trošičku podobali těmto miminkům .

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.