Reklama
|
Téma "jogurtová ovocná kostka"
|
jogurtová ovocná kostka
Od: Kajča
|
20.03.2009 19:47:21.
id: 6071.
|
|
chtěla bych se zeptat jestli nevíte recept na jogurtovou ovocnou kostu? zákusky podobného typu máme doma moc rádi a tak bych jim to chtěla jednou doma udělat
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: jogurtová ovocná kostka
Od: Johny
|
Vloženo: 22.03.2009 10:01:53.
ID: 6093.
|
|
Obávám se, že k přípravě zrovna jogurtové kostky, byste potřebovala ochucený ztužovač šlehačky s jogurtovou příchutí. Jsou k dostání u firem s cukrářskými surovinami a polotovary, nebo jak jsem již psal u p. Fialy, reklama viz vlevo. Vím, asi vám to moc nepomohlo, ale bohužel recepturu na přípravu "jogurtové šlehačky" klasickou cestou neznám.
S pozdravem Johny
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: jogurtová ovocná kostka
Od: Blanka
|
Vloženo: 22.03.2009 11:58:13.
ID: 6098.
|
|
A máte na mysli kostku jako celou jogurtovoovocnou vespod s korpusem, nebo dole korpus na tom jogurtový krém a nahoře ovoce s želatinou?
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: jogurtová ovocná kostka
Od: Kajča
|
Vloženo: 24.03.2009 11:50:10.
ID: 6105.
|
|
paní/ slečno Blanko jestli byste byla tak laskavá a poradila mi k obojím jak : dole korpus a na tom krém tak : korpus , krém a ovoce s želatinou
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: jogurtová ovocná kostka
Od: Blanka
|
Vloženo: 27.03.2009 12:14:01.
ID: 6125.
|
|
Ahoj, tak korpus na to krém-defakto teď napsala paní Jana v příspěvku na téma "dortíčky s krémem". Takových receptů na tvarohové dorty je spousta! A ty druhé - korpus, krém a ovoce- je téměř to samé, jen stím rozdílem, že na korpus dáte menší dávku tvarohového krému, necháte ztuhnout, po ztuhnutí dáte libovolné ovoce a přelijete vlažným želé. Do toho tvarohového krému si můžete dle chuti zamíchat ovoce, třeba maliny ho i krásně obarví a potom nahoru dát ovoce "lesní směs", to je oblíbená kombinace a taky moc dobrá! Přeji mnoho úspěchu!
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: jogurtová ovocná kostka
Od: Blanka
|
Vloženo: 29.03.2009 15:00:08.
ID: 6150.
|
|
Posílám jeden takový univerzální receptík na ten tvarohový krém... 25 dkg hotového, uvařeného vanilkového pudinku 25 dkg tvarohu-vanička 25 dkg ušlehané šlehačky-neslažené 1 dkg želatiny 10 dkg vody
Želatinu svaříme s vodou. Pudink, tvaroh a šlehačku smícháme, nalijeme do toho svařenou želatinu, smícháme a nalijeme na korpus. Můžeme přimíchat kousky ovoce, podle chuti přisladit moučkovým cukrem...
odpovědět
|
| | | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je pátek pátek 4. října 2024
svátek slaví František, zítra Eliška
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|