Cukrář.cz

Reklama



Téma "cukrárna"


cukrárna
Od: Iva

27.11.2008 21:43:44.
id: 5535.


Prosím tímto o sdělení na koho se mohu obrátit, kdo mi poradí nebo doporučí veškeré informace spojené se založením cukrářské prodejny. Myslím , hygiena,veškeré vyhlášky,provozní řád atd.


odpovědět

Nadpis: Re: cukrárna
Od: patri

Vloženo: 03.03.2009 14:22:30.
ID: 5931.


Ahoj Ivo, jsem ve stejné situaci, nevím kde ty, já na střední Moravě. Protože nežiju už roky v Česku, ale teprve se sem vracím, je pro mě všechno o něco složitější, ale zase mám výhodu, že neznám všednodenní realitu. Začala jsem na pracovním úřadě, všichni byli nesmírně milí, jsi-li nezaměstnaná, můžeš za určitých podmínek dostat dotaci. Hygienu ti vysvětlí na hygieně v místě bydliště, i tam jsou všichni strašně hodní, a všude tě všichni vítají s otevřenou náručí, když se zmíníš o cukrárně...Nemůžu se ovšem pohnout s hlavním problémem, a sice jak vypracovat rozvahu, z čeho mám vycházet!Kdysi jsem vedla hotel, ač ze zcela jiného oboru, ale tam byl daný počet pokojů, nájem, cena za autobusovou dopr.,platy personálu.Tady mám v ruce jen orientační cenu pronájmu prostor. Už jsi pokročila dál než já, od prvních základních informací, a můžeš mi napovědět? Nebo se najde někdo ochotný podělit se o své zkušenosti? Budu moc vděčná. díky

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.