Cukrář.cz

Reklama



Téma "špice"


špice
Od: katka

18.05.2007 9:39:56.
id: 2081.


neviete mi prosím poradiť recept na ružové špice???

odpovědět

Nadpis: Re: špice
Od: Miriamm

Vloženo: 18.05.2007 18:56:44.
ID: 2083.


cauky,tak to vubec nevim,co mas na mysli-ružové špice...

odpovědět

Nadpis: Re: špice
Od: katka

Vloženo: 19.05.2007 0:28:18.
ID: 2088.


no to su take spice,podobne ako cokoladove s konakom,ale tieto su z takej hmoty-vyzera to ako ruzovy sneh z bielkov a poliate nejakou ruzovou polevou....

odpovědět

Nadpis: Re: špice
Od: Miriamm

Vloženo: 22.05.2007 15:35:55.
ID: 2102.


ahoj,tak to asi myslis indiany,ne????takze v indianu je ovocny bilkovy krem a spravne se potahuji v tmave cokolade,ale samozrejme zalezi na fantazii.daji se potahovat i v ružové cokolade,jak pises.krem nastrikas na klasicky bufler jako ma spicka,nevim,jestli si profesionalka jako ja,protoze laikovi se to spatne vysvetluje.ovocny bilkovy krem uz ma slozitejsi vyrobu,ale jesli budes chtit vedet postup,tak napis

odpovědět

    Nadpis: Re: špice
Od: IDA

Vloženo: 23.05.2007 13:49:05.
ID: 2107.


Katka má na mysli ovocné špice, ktoré sa robia z bielkovej peny do ktorej sa pridáva džem - ovocný a oblievajú sa fondánou. Ked niekto nemá poriadnu receptúru, ovocné špice sa po hodinke aj skôr začnú váľať a sú nepredajné.
S pozdravom Ida
Ps: Ovocné špice sa tlačia cez takú zdobičku ako buflery a nie sú duté, ale plné.

odpovědět

    Nadpis: Re: špice
Od: Katka

Vloženo: 16.10.2008 20:00:44.
ID: 5368.


Mala by som záujem o recept na ružové špice. Prosím Vás ak môžte tak sa mi ozvite.

Ďakujem

Katka

odpovědět

Nadpis: Re: špice
Od: katka

Vloženo: 24.05.2007 20:16:43.
ID: 2110.


dakujem,mohla by si mi prosim,ak mas napisat tu poriadnu recepturu??

odpovědět

Nadpis: Re: špice
Od: Lilina

Vloženo: 21.10.2008 15:10:03.
ID: 5376.


Ovocný bílkový krém .......25dkg bílků,1kg cukru,1kg jahodového protlaku nebo marmelády,voda do rozvaru

odpovědět

Nadpis: špice
Od: lilina

Vloženo: 09.11.2008 14:24:23.
ID: 5444.


omlouvám se jahodového protlaku má být 25dkg

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: špice
Od: jituše

Vloženo: 22.11.2008 22:05:17.
ID: 5496.


Já dělám "ružové špice"jednoduše:2 bílky,3 PL cukru + 1 vanilkový,marmeláda podle chuti.Z bílků vyšlehám sníh,přidám cukr a nad parou šlehám do zhoustnutí.Podle chuti přidám marmeládu a citronovou šťávu.Na piškoty(domácí)nanesu náplň a po zaschnutí polévám čokoládou.Nedají se s kupovanými srovnat.Jsou moc dobré.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 4. října 2024
svátek slaví František, zítra Eliška

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.