Cukrář.cz

Reklama



Téma "tartaletky"


tartaletky
Od: Magdaléna

08.09.2020 21:37:34.
id: 14476.


Ráda bych se naučila dělat nějaké dobré a pekné tartaletky. Ale trochu mě odrazuje zkušenost, z jedné rodinné oslavy, kam to někdo přinesl. Byly dobré, ale těsto tak moc nasálo vlhkost z krému, že víceménně rozbředlo. Mám to chápat tak, že se to stane vždycky, když tento typ zákusku udělám předem, ře se to zkrátka musí jíst hned za čerstva? A nebo je na to nějaká finta? Případně máte jiné užitečné tipy či recepty?


odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.