Cukrář.cz

Reklama



Téma "Agar "


Agar
Od: Jasl

20.08.2020 21:16:25.
id: 14469.


Zdravím,
potřebuji radu. Máme doma vegetariána a proto veškeré želatiny a ztužovače od zahraničního výrobce, jsou u nás pasé. Dřív jsem je docela úspěšně používala. Nyní se na trhu objevil výrobek naší firmy Agar. Absolutně nevím jak s ním nakládat. Je na něm uvedeno, že je na 0,5l tekutiny, to chápu, ale já potřebuji natužit směs tvarohu a šlehačky. Nevím v jakém množství Agar rozpustit, aby se mi tvarohovošlehačková směs neroztekla, nebo kolik toho Agaru dát na, dejme tomu 0,5kg tvarohu a 0,5l šlehačky, aby konzistence byla tak akorát. Nebyla jako guma, nebo netekla.
Najde se někdo, kdo má zkušenost a poradí. Předem velice děkuji za každou radu.

odpovědět

Nadpis: Re: Agar
Od: DarrickStuts

Vloženo: 12.03.2024 15:32:26.
ID: 26163.


Hey everyone! I've just stumbled upon an incredible resource that's all about crypto markets. If you're looking to dive deeper into the world of crypto, this might be the perfect spot for you!

The site (https://cryptoairdrops.ru/) offers comprehensive insights of numerous crypto exchanges, including the ins and outs of their trading platforms, security protocols, supported coins, and overall reliability. Whether you're a novice just starting out or an experienced trader, there's something for everyone.

What I found particularly helpful was their side-by-side comparisons, which made it super easy to compare different exchanges and find the one that best fits my needs. They also cover the latest developments in the crypto world, which keeps you up-to-date on all the latest happenings.

If you're looking into diversifying your portfolio, I highly recommend checking this site out. It's a goldmine of information that can help you make better choices in the ever-changing world of cryptocurrency.

Let's dive into it and exchange tips! Would love to hear your thoughts and experiences with different exchanges as well.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.