Reklama
|
Téma "Agar"
|
Agar
Od: Jasl
|
20.09.2019 15:55:23.
id: 14123.
|
|
Prosím o radu. Máme doma pár vegetariánů. Ovšem také máme rádi dorty, nebo zákusky, na které je třeba želatina. Všechny želatiny jsou živočišného původu. Moje svědomí mi nedovolí tam nacpat želatinu a dělat jako by nic. Vitana nedávno začala dodávat na trh Agar. Může mi prosím někdo poradit jak s ním pracovat při přidávání do šlehačky? Nebo se u nás dělával dortík, piškot, marmeláda a vysoká vrstva jogurt (ovocný, nebo bílý) šlehačka, želatina a do té hmoty zamícháno ovoce např, borůvky. Udržel by to Agar? Hlavně mě zajímá to ztužení šlehačky. Jak na to? Děkuji za každou radu.
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|