Reklama
|
Téma "Surovinové bílky"
|
Surovinové bílky
Od: Macek
|
13.07.2017 21:01:48.
id: 13698.
|
|
Chtěla bych se zeptat na práci se zamraženými bílky ? Mohu s nimi po rozmražení pracovat tak, jako se surovým?. Našlehám jej pak? Zbylo mi větší množství a nechci je hned upotřebit. Děkuji za radu. Marcela Hojná
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Surovinové bílky
Od: Markéta
|
Vloženo: 14.07.2017 12:45:42.
ID: 13699.
|
|
Já znražuji bílky pravidelně, dávám je do mrazničky, dokonce si odvážím kolik bílků budu potřebovat např. do štafetek, bílků atd. pak to rozdělním do plastik. krabic s víčkem, napíšu kolik je tam deka a co z toho mohu upéct. (ať pak nerozmražuji celou krabici a zase by mi něco zbylo..)Rozmrazím v pokojové teplotě, pak normálně našlehám bez problémů.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Surovinové bílky
Od: aja
|
Vloženo: 15.07.2017 12:11:21.
ID: 13700.
|
|
Před lety se do výroben dodávaly zamražené bílky,které po rozmražení byly "hustší"než čerstvé.Já si zbylé bílky zamražuji a nestalo se mi,že bych je nevyšlehala. Alena Brčáková
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Surovinové bílky
Od: Marika
|
Vloženo: 16.07.2017 16:23:32.
ID: 13701.
|
|
viac rokov zamrazujem bielky, zbieram ich postupne do plastovej krabičky a na vrchnak si znacim pocet bielkov, po rozmrazeni bud v miestnosti, alebo ked treba narychlo, tak ponorim kelimok do teplej vody, doteraz sa stale dali bielka pekne vyslahat.
odpovědět
|
| | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|