Cukrář.cz

Reklama



Téma "Temperování čokolády"


Temperování čokolády
Od: Petra

18.03.2017 10:34:33.
id: 13579.


Dobrý den, prosím o radu přesnost temperování čokolády. Potřebujeme vytemperovat mléčnou čokoládu 50% kakaa a máme digitální vpichovací teploměr, u kterého jsme zjistili, že má odchylku při měření cca +/- 2 C. Je možné, že se nám to kvůli toho nedaří ? Čokoláda má na sobě po zaschnutí vždy bílé fleky.... Jak moc důležitá je přesnost stupňů u temperování? Děkuji moc za odpověď Petra

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.