Cukrář.cz

Reklama



Téma "Jak na pečení batulku pomocí ráfku?"


Jak na pečení batulku pomocí ráfku?
Od: Daiky

13.01.2017 22:14:40.
id: 13542.


Přeji všem hezký den.
Potřebovala bych od vás pomoc, co se týče korpusu na 18-ti centimetrový batulek..
Nevíte, kolik musí být hmoty na korpus, pokud budu péct s ráfkem? Cosi jsem četla, že by to mělo být plné jen do části, protože během pečení to nabude, ale netuším, kolik si teda mám připravit hmoty, abych neměla zbytky.. Poradili byste mi prosím?
Předem moc děkuji :)

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.