Reklama
|
Téma "Dortové korpusy"
|
Dortové korpusy
Od: Alena
|
13.03.2016 16:31:31.
id: 13270.
|
|
Dobrý den, chtěla bych se zeptat odborníků na zkušenosti s přidáváním vody a její teploty před došleháním u nahřív.šleh.hmot na dorty, jestli by se měly snížit otáčky a vodu postupně vlévat a šlehat nebo jen ručně zamíchat, tak jako sypké přísady. A jak se mají korpusy péct v horkovzdušné troubě, jestli nejdříve na nižší teplotu až se zvětší objem a pak dopéct na vyšší teplotu nebo na stejnou teplotu po celou dobu pečení, korpus mi téměř vždy propadne. A co s upečeným korpusem ve formě, jestli nechat vychladnout přirozeně nebo otočit na horký plech,jak uvádí odborná literatura.Pokud se to má otáčet, tak kdy(okamžitě po vytažení z trouby) a jak dlouho to nechat převrácené. Děkuji.
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je středa středa 9. října 2024
svátek slaví Štefan a Sára, zítra Marina
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|