Reklama
|
Téma "Cukrařská výrobna"
|
Cukrařská výrobna
Od: K22
|
01.03.2016 1:08:49.
id: 13254.
|
|
Dobrý den, prosím o radu chtěla bych si založit vlastní výrobnu dortů a zákusku na zakázku,měla bych to pouze jako vedlejší příjem.Chtěla bych se zeptat jak je to s oddělením prostoru pro pečení a dohotoveni??Ještě ve škole jsme se učili,že prostory pro pečeni zákusku a dohotoveni musí být odděleny, ale na praxi v cukrárnach a u mého zaměstnavatele to tak nebylo.Vždy byla jen jedna místnost dohromady tak jak to tedy je? A je potreba splnovat urcitou velikost prostoru? A mohu popřípadě mít např.místnost na pečení ve,které bude jeden regál,který bude sloužit jako ,,suchý sklad'' ? A když bych tuto výrobnu chtěla otevřít na místě bývalé restaurace tak stačí pouze na Krajskou zemědělskou a potravinářskou inspekci podat jen oznámení o začátku činnosti? Děkuji Vám za radu. Katka
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|