Reklama
|
Téma "Cukr v krému"
|
Cukr v krému
Od: Tereza
|
24.02.2015 21:45:28.
id: 12889.
|
|
Dobrý den, před nedávnem jsem objevila kouzlo cupcakes a začala pro svoji rodinu péct dle receptů na youtube (například "CupcakeJemma"). Mám ale obrovský problém s krémy dle těchto receptů, vždy je tam cca jedno máslo a kopec moučkového cukru. I když přesně dodržím postup, cukr se v másle nerozpustí a křupe mezi zubama. Zkusila jsem krémy nastavit (puding, mascarpone, apod.), což pomáhá a krém je i tak dobrý, ale zajímalo by mě, v čem je problém. Zda koupit konkrétní značku másla či cukru. Předem moc děkuji za radu a přeji hezký den, Tereza.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Cukr v krému
Od: Dana
|
Vloženo: 02.03.2015 16:18:06.
ID: 12900.
|
|
Cukr s máslem není krém, ale sladké máslo. U nás se dělá krém s vyšlehaných vajec zalitých cukerným rozvarem a po vyšlehání a vychladnutí se tam přidá máslo, ale vše má přesné postupy. V cukrárnách jsou na krémy různé směsi, podle toho jaký krém potřebujete. Víte ono v USA mají jinou mouku i máslo možná jemnější nebo pudrový cukr. Tak pokud chcete péct podle nich tak si to musíte přizpůsobit našim surovinám. ..
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|