Reklama
|
Téma "Sněhové pečivo"
|
Sněhové pečivo
Od: Pája
|
27.03.2014 16:02:54.
id: 10486.
|
|
Prosím o recept na sněhové pečivo včetně technologického postupu a nejlépe ze sušených bílků. Dále bych se chtěla zeptat, jak správně rozpustit sušené bílky. Děkuji mooc.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Sněhové pečivo
Od: Huska
|
Vloženo: 13.04.2014 10:22:40.
ID: 10501.
|
|
Zdravím, takže na kilo sněhovky potřbujete bílky 19dkg cukr krupici 53dkg cukr moučka 23dkg a vodu 16dkg cukr si rozdělíte na 2/3 a 1/3, 2/3 se dají vařit s vodou na slabý let tj. 114°C (pokud máte teploměr), mezitím si dáte šlehat bílky a zasypáváte je 1/3 cukru, do vyšlehaných bílků pak nalejete uvařený rozvar a necháte šlehat do schladnutí, poté se zamíchá moučka a může se tvarovat (na papír) .... pak se samozřejmě suší v troubě jinak nejraději pracuji s čerstvími bílky, sušené jsem nezkoušel a mražené mi nevyhovovaly. Každopádně receptura by měla sedět i na sušené......
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je úterý úterý 15. října 2024
svátek slaví Tereza, zítra Havel
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|