Cukrář.cz

Reklama



Téma "Práce s čokoládou"


Práce s čokoládou
Od: Ivca

09.02.2014 16:21:18.
id: 10420.


Prosím, poradí mi někdo? S jakou čokoládou jste spokojeni při tvoření pralinek? Koupila jsem si italskou ,,sublime", protože má mít 45% kakaového másla, ale ve složení bylo napsáno rostlinné tuky, tak nevím, jestli to není poleva. A když se mi nepodaří temperování, může se pokus opakovat s tou samou čokoládou? Děkuji za rady.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 15. října 2024
svátek slaví Tereza, zítra Havel

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.