Cukrář.cz

Reklama



Téma "Vybavení pro cukrárnu"


Vybavení pro cukrárnu
Od: rene

26.01.2014 18:11:45.
id: 10396.


Dobrý den, potřebovala bych pomoci s maturitní prací. Musím obhájit podnikatelský záměr na téma založení cukrárny s výrobnou. Chtěla jsem se zeptat jaké vybavení potřebuji k založení takového podniku. Nemám s tím zkušenosti a nevím kam se obrátit. Předem moc děkuji za jakoukoli radu.

odpovědět

Nadpis: Re: Vybavení pro cukrárnu
Od: pipi

Vloženo: 09.02.2014 10:45:54.
ID: 10414.


velmi zalezi (dosti logicky) na tom, co se bude vyrabet a co si cukrarna bude kupovat hotove. taky zalezi (opet logicky) na kapacite provozu. zda se podnikatelsky zamer podari je do te miry nejiste (ve skutecnosti), ze cviceni na toto tema (vypracovane studentem bez praxe a obvykle hodnocene pedagogem - bez prace v praxi) unese skoro cokoli. staci si nastavit nerealne predpoklady. treba ze cukrarna bude v lazenskem meste, kde rusti turiste klidne zaplati stopadesat za kousek specialniho dortu... a co potrebuju: par lednicek, slehac/hnetac, varic, par stolu, drez, umyvadlo, mraznici/e, pec/troubu, mikrovlnku, naradi a nadobi. podle situace/kapacity a sortimnetu pak jeste treba slehackovac, kavovar, kavomlynek, zmrzlinovy stroj, ...

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.