Reklama
|
Téma "Odpalovaní těsto"
|
Odpalovaní těsto
Od: jarča
|
14.11.2013 22:38:32.
id: 10310.
|
|
Dobrý večer. Mám dotaz ohledně fondánu na věnečky a větrníky. Při potahovaní věnečků přidávám citronovou štávu a při potahování větrníků trochu vody. Druhý den mám pod věnečky a větrníky lepkavý sirup. Je to tou tekutinou. A nemám na věnečkách a větrnícíh ten fondán tak tvrdý jako v cukrárnách. Stačí fondán jenom nahřívat a to pouze do 35 stupnů. děkuji jarča
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Odpalovaní těsto
Od: Johny
|
Vloženo: 16.11.2013 22:06:22.
ID: 10313.
|
|
Dobrý večer ...
Jarčo problém může být také v chladícím prostoru, kde potažené výrobky z pálené skladujete ... pokud je v lednici příliš vlhko, pak se fondán rozpouští a vy tudíž máte pod výrobky cukerný sirup ...
Fondánová poleva se nahřívá a podle potřeby ředí (vodou nebo cukerným rozvarem ... u větrníků přibarvuje "kulérem") ... při nahřívání by fondán neměl na prst pálit ... Jarčo, fondán by na výrobcích v cukrárnách neměl být tvrdý, ale lesklý a vláčný ... Pokud je fondán na výrobku matný a tvrdý, fondánová poleva je přehřátá ....
Mějte se fajne a případně napište ...
Johny
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Odpalovaní těsto
Od: jarča
|
Vloženo: 26.11.2013 18:31:44.
ID: 10326.
|
|
odpovědět
|
| |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je pondělí pondělí 7. října 2024
svátek slaví Justýna, zítra Věra
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|