Cukrář.cz

Reklama



Téma "Zmrzlina"


Zmrzlina
Od: Kaca

19.10.2013 18:06:40.
id: 10279.


Dobry den, mame zmrzlinovy stroj 3v1 Bravo Trittico. Ladíme receptury a neni mi zatim jasne, proc se do zmrzlin dava namisto casti cukru glukozovy sirup. Kdyz pouziju jen cukr (trtinovy pirpradne v kombinaci s bilym), tak mame stejne hebkou strukturu jako pri pouziti glukozoveho sirupu. Nasim cilem jsou zmrzliny co nejblize prirode, bez chemie. Poradite? Diky, K.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 12. října 2024
svátek slaví Marcel, zítra Renáta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.