Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak správně na agar' |
Od: Johny |
Vloženo: 24.02.2013 21:25:16 |
Dobrý den Arlenko ...
Nedokáži napsat technologický důvod, ale agar bez přibarvení není nikdy čirý!!! Vždy je jakoby "mléčný" ... pokud chcete dosáhnout čirosti rosolu, musela byste použít želatinu místo agaru (ale pozor na rozdílné dávkování) ... jinak agar není nutné vařit 5 minut, stačí nechat přejít varem ... Co se týká ovoce, které by se z různých důvodů nemělo dávat do agaru, tak ze své praxe o žádném druhu nevím ...
Přeji krásné sladké tvoření ...
cukrář Honza |
|
|
|
Dnes je neděle neděle 10. listopadu 2024
svátek slaví Evžen, zítra Martin
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|