Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak správně na agar' |
Od: Laďa |
Vloženo: 23.02.2013 20:42:38 |
pokud agar bývá kalný (jak rybí oko :) je to dáno jeho horší kvalitou a je dobré přidat trošku kyseliny citronové, pak se to pročistí ale ztrácí na jeho pevnosti... co se týče použití ovoce je to vpodstatě jedno ale je dobré použít (měkčí) ovoce! např. právě zmíněné kuličky hroznového vína nejsou moc vhodné po krájení budou mít tendenci vypadávat jako většina čerstvého ovoce narozdíl od mraženého nebo kompotovaného. čersvé pokud možno více pokrájet. :) |
|
|
|
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|