Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak správně na agar'

Od: Laďa

Vloženo: 23.02.2013 20:42:38

pokud agar bývá kalný (jak rybí oko :) je to dáno jeho horší kvalitou a je dobré přidat trošku kyseliny citronové, pak se to pročistí ale ztrácí na jeho pevnosti... co se týče použití ovoce je to vpodstatě jedno ale je dobré použít (měkčí) ovoce! např. právě zmíněné kuličky hroznového vína nejsou moc vhodné po krájení budou mít tendenci vypadávat jako většina čerstvého ovoce narozdíl od mraženého nebo kompotovaného. čersvé pokud možno více pokrájet. :)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.