Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'fondant - SOS'

Od: Petra

Vloženo: 28.04.2012 18:07:45

Dobrý den,
slíbila jsem partnerovi, že mu udělám k narozeninám dort. Jenže čas se neúprosně blíží a narazila jsem na poměrně vážný problém - nedaří se mi udělat fondant. Konzistence je na první pohled výborná, na chut také dobrý, ale pokaždé mi při ochutnání "křupal". Netuším, čím to je, cukr už jsem zkoušela přesívat i přes nejjemnější sítko, co jsem sehnala. Mohl byste mi někdo, prosím, poradit, čím to je a co s tím mám dělat? Děkuji=)
PS: používám tento recept a mléčný marcipán nesnáším:
1 polévková lžíce želatiny
1/4 hrnku studené vody
1 polévková lžíce mandlového aroma
1/2 hrnku kukuřičného sirupu
1 polévková lžíce glycerolu
2 libry moučkového cukru
1/2 lžíce tuku
- nejprve nechám nabobtnat želatinu, tu zahřeju, přidám ostatní tekuté přísady a to poté přidám do cukru.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.