Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Točená zmrzlina' |
Od: Ivo |
Vloženo: 05.05.2006 21:22:47 |
Nejlepší je zmrzlinu uvařit v pasteru, tím se odstraní všechny bakterie a vydrží déle. Recept 3700g suš mléka 26%, 4700g cukru, 24l vody, 2kg stabilizátoru a ochucovací pastu tu přidat až leze teplota dolů tak v 50°C. Pokud přidáte 2 másla bude ještě krémovější. Zmrzlinu z prášku rozmíchat ve vodě umí každý. Stabilizátor si domluvte u Vašeho dodavatele. V případě, že hygienická stanice odebírá vzorky, máte možnost požádat o odběr kontra vzorku a uložit si jej do mražáku, pro případný další rozbor v soukromé laboratoři. Každou zmrzlinu vylepšíte přidáním tuků (máslo, šlehačka) |
|
|
|
Dnes je pátek pátek 4. října 2024
svátek slaví František, zítra Eliška
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|