Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
|
Odpovídáte na příspěvek 'pařížská šlehačka' |
|
Od: An |
Vloženo: 24.10.2011 9:39:45 |
proč mi někdy pařížská šlehačka na dortu trochu zřidne a proto se mi i hůře krájí a někdy zůstane suprově tuhá, tak jak se mi vždy ušlehá? pekla jsem 4 dorty, na dva šlehačka z makra vždy 1/2 l a 10dg čokolády na dort, bylo to supr, podruhé šlehačka kaufland a na obou dortech trochu zeřidla, i když našlehaná byla hustá. přičítám to kvalitě šlehačky i když také byla 33%. Jaké máte zkušenosti? |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 28. října 2025
svátek slaví stát (vznik republiky), zítra Silvie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|