Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: bezerolada?'

Od: Petr

Vloženo: 28.05.2011 20:49:01

Ano, je to dezert vyrobený s mletým kokosem.
Bílky 260g. šleháme za postupného přidávání cukru 170gr.
Po vyšlehání přisypeme 70gr. prosáté mouky hl. s 70gr. mletého kokosu. Hmotu rozetřeme na plech s papírem, posypeme stejnoměrně, jako bábovku před servírováním, cukrem moučkou a upečeme v předehráté troubě na 200°C do lehce zlatavé barvy. Dobrou chuť. P


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.