Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Karamelové zdobení'

Od: Johny

Vloženo: 1.1.2011 6:13:55

Jani, karamel bohužel je citlivý na vlhkost, a to i tu vzdušnou ... připravené ozdoby je dobré uskladnit na suchém míste pevně uzavřené nádobě bez přístupu vzduchu popř. s přípravkem, který absorbuje vlhkost. Tyto odzoby je nejlepší připravovat tvz. na minutku, tudíž krátce před tím, než je dort odnešen na stůl.

S pozdravem Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 22. září 2021
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.