Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'měknutí laskonek'

Od: Ivana

Vloženo: 26.11.2010 19:09:59

Dobrý den, jako amatérka si peču laskonky. Do krásně vyšlehaných bílků nakonec zamíchám ořechy a upeču laskonky které krásně křupnou když se zlomí. Naplním vanilkovým krémem do kterého zamíchám griliš a máslo. Naplním a za hodinku už se téměř nedají vzít do ruky jak jsou měkké. Nevíte proč se to neděje u laskonek z obchodu a oni je mají třeba až do druhého dne v lednici. Tedy měkkčí jsou ale určitě netak jako je mám já.
Díky za opověď Ivana


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.