Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Pařížský krém'

Od:

Vloženo: 09.04.2006 14:20:35

Na pařížské rohlíčky používám tento krém:
1,5 dl mléka, 2-3 žloutky, 5 dkg kakaa. Míchá se v parní lázni do zhoustnutí. Nechá se vychladnout.
Vymíchám jedno máslo s 15dkg cukru a přidám krém.
A ještě jeden, který používám na plnění dortu:
100g práškového cukru, 2 žloutky, 2 lžíce mléka nebo sladké smetany, 50 g strouhané hořké čokolády. Vyšlehám do pěny a opět míchám v parní lázni do zhoustnutí. Vychladnuté přidám do vymíchaného másla.
Snad Vám to pomůže.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.