Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Brousek, zákalec.' |
Od: dana |
Vloženo: 28.09.2010 16:39:23 |
Múj názor je, že nezáleží na teplotě surovin, ale hlavně na teplotě trouby. Začátečníci dělají jednu chybu, že ze strachu aby něco nespálili, tak pečou na nízkých teplotách. Nedá se jednoznačně říct na kolik stupňích se co peče, protože každá trouba je jiná, ale pokud se udělá brousek tak to je správně naběhlé těsto v troubě, ale malá teplota a nestačí se upéct a sedne ..Proto je dúležité si pamatovat teploty a zkoušet přidávat aby se pečení povedlo. A hlavně neotvírat a nehrkat s plechem. To je vše co k tomu můžu poradit. Ať se dílo daří všichni jsme začínali..dana |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 21. ledna 2025
svátek slaví Běla, zítra Slavomír
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|