Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: jak polévat cukroví'

Od: Jana

Vloženo: 26.8.2010 22:59:24

Možná může být problém v teplotě polevy, já jsem s tím bojovala dlouho, než jsem pochopila, že moc horká poleva je zároveň moc řídká, příliš zchladlá je zase tuhá. Nejvíc se mi osvědčilo nejprve rozpustit tabulku čokolády na vaření a asi třetinu kostky 100% tuku, nechat vychladnout a potom opatrně znovu mírně zahřát, ale opravdu mírně, nevím přesně, ale asi kolem 30 C. Takto poleva na rohličcích drží ideálně - rýhy krému jsou hezky vidět, a přitom je to celé rovnoměrně čokoládové.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 22. září 2021
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.