Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: jak polévat cukroví'

Od: Johny

Vloženo: 18.8.2010 20:30:24

Dobrý den Vlaďko!

Domnívám se, že váš problém je v poměru ředění čokolády. Rozpusťte si nejprve čokoládovou polevu na vodní lázni nebo v mikrovlné troubě a poté opatrně přilévejte rozpuštěný 100% tuk. Hustotu zkoušejte ponořením lžíce nebo vařečky do polevy, poté lžíci vytáhněte a prstem udělejte čáru na lžíci, podle toho, jak hluboká stopa vám v čokoládě zůstane, poznáte jak moc je hustá. Popř. zkuste si nechat polevu hustší, pár vychlazených rohlíčků potáhněte a popřípadě polevu opatrně dořeďte tukem. Zkuste si někde na kousek papírku nebo do sešitku poznamenat, kolik tuku na množství čokolády jste použila, odpadnou vám tyto problémy v budoucnu, pokud tedy bude zachována kvalita čokoládové polevy, což je někdy problém. :-))) Techniku potahování máte správnou...

Přeji mnoho úspěchů ... Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 22. září 2021
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.