Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Piškotová roláda' |
Od: |
Vloženo: 17.08.2010 17:56:43 |
Jasně že má. Obecně šlehají-li se celá vejce, mají hmoty jemnější póry. Na rolády se jednoznačně hodí postup s celýma vejcema + nahřátí na 45°C. Nakonec se ještě přilévá do vajec voda, nebo se před šleháním dávají do vajec žloutky navíc, díky čemuž je pak roláda vláčnější. Papír cukráři ničím nepotírají a sloupnout jde taky. Musí se upéct rychle a nesušit zbytečně. Karlos
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 10. října 2024
svátek slaví Marina, zítra Andrej
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|