Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'jak polévat cukroví'

Od: vladka121

Vloženo: 17.8.2010 17:02:21

Dobrý den,
prosím o radu, jak polévat třeba pařížské rohlíčky čokoládou, aby bylo krásně vidět pod ním ten krém. Mám to buď málo polité, že čokoláda steče nebo zase moc čokoládové, že krém není vidět. Dělám to tak, že vychlazené rohlíčky jeden po druhém máčím přímo v kastrůlku s čokoládou. Je to v technice nebo v připravě čokolády. Ve vodní lázni rozpustím čokoládu na vaření + 100% tuk od oka.
Předem děkuji za Vaše rady


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 22. září 2021
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.