Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: společenstvo cukrářů'

Od: Johny

Vloženo: 14.07.2010 7:26:05

Dobrý den,

nedá mi to, abych nereagoval. Jsem profesionální cukrář a tento server považuji v naší republice za jedinečný!!! I z toho hlediska, že vím, že to musí dát spoustu práce a lidé kteří ho připravují na něm stráví mnoho a mnoho hodin usilovné práce, investují nemalé peníze aby mohli vycestovat a přiblížit nám místa a atmosféru, kde se konají různé světové soutěže nebo výstavy. Toto ale nikdo nedokáže docenit. To už tak ale vládne světem.
Co se týče úmrtí pana prezidenta Hvězdy, je pravdou, že tuto zprávu jsem se dozvěděl právě ze serveru cukrar.cz a pan Řezáč byl první, kto o tom napsal. Vím moc dobře, že v naší republice nic nefunguje na 100% a i já jsem byl v jednu dobu v kontatku s touto organizací a absolvoval jsem tam několik osobních návštěv. Jen jsem zde napsal svůj osobní názor, vytvořený na základě mých zkušeností.
To, že sem chodí řada "amatérských cukrářů", v tom nevidím naprosto žádný problém, právě naopak, protože od nich se leckdy i hodně mohu naučit já. Člověk se u našeho řemesla učí celý život. Možná, že to odráží i stav cukrařiny u nás republice. Co mám možnost sledovat a mluvit se svými kolegy, je rok od roku cukrařinu v naší republice těžce srážena! Naše práce je čím dál více nedoceněná, kladou se na cukráře čím dál vyšší požadavky co se týče pracovních hodin, kvalita surovin, ze kterých jsou cukráři nuceni zákusky připravovat? O tom ani nemluvit.
Je mi zle, když v různých hypermarketech a marketech vidím cukrářské výrobky balené v umělohmotných krabičkách se štítky s témeř "nesmrtelnou dobou spotřeby". To už s cukrařinou dle mého názoru nemá skoro nic společného, alespoň ne s tou krásnou, poctivou, originální ruční prací.

Co říci na závěr, snad jen pane šéfredaktore Řezáči a celý týme, děkujeme, za to, co pro nás cukráře děláte!!!

S přáním krásných slunečných dnů všem, Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.