Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: recept na klasické svatební koláčky'

Od: Hav

Vloženo: 9.7.2010 8:54:18

Protože jsem na servru pro cukráře, tak jsem napsala jen poměr ingrediencí. Mléko mi vypadlo, to se omlouvám, ale je to snad samozřejmost.Předpokládám, že každý cukrář ví, jak se dělá kynuté těsto. Pro úplné začátečníky doporučuji dobrou literaturu. Je jí v knihkupectví dost s podrobným vysvětlením.
Opravdu jsem pro začátečníky nepsala, na to jsou jiné servry.
Přesné množství mléka do kynutého těsta Vám nikdo nenapíše přesně, protože záleží na kvalitě a vlhkosti mouky.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 25. června 2021
svátek slaví Ivan, zítra Adriana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.